Gepost op 2020-01-29

Hermes Telecom neemt klanten portefeuille Dommel en Billi over

SCHEDOM onder het merk DOMMEL en BILLI bereikte een overeenkomst met Hermes Telecom om zijn klantenportfolio over te dragen aan Hermes Telecom om deze te blijven bedienen.

Hermes Telecom is een erkende regionale telecomoperator die internettoegangsdiensten aanbiedt in de stad Antwerpen en zich later kan uitbreiden naar andere grote steden in Vlaanderen. De focus van Hermes Telecom bestaat uit no-nonsense, no-limit internettoegang voor een eerlijke prijs. Naast internetdiensten biedt Hermes Telecom betaalbare internationale spraaktarieven en bundels in een prepaid model zonder minimum contractduur.

Voor de meer dan 3000 bestaande klanten van Billi en Schedom verandert er niets, hun producten blijven identiek.

Met de overname van de mobiele klanten van DOMMEL en BILLI kan het zijn huidige aanbod ook uitbreiden met mobiele diensten. Samen met deze acquisitie kondigt Hermes Telecom aan dat het bestellingen zal accepteren voor bestaande VDSL-abonnees op het Proximus-netwerk met behulp van Proximus of andere operatoren die zijn infrastructuur in Antwerpen gebruiken als een eerste lanceringsfase. Nadien zullen nieuwe installaties mogelijk worden gemaakt tegen het einde van Q1 2020.